All together

Take me as I am... not as who you want me to be
 
ИндексИндекс  PortalPortal  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Местим се! Линк към новия форум, както и малко повече разяснения, може да намерите ТУК.

Share | 
 

 Еспада

Go down 
АвторСъобщение
Loneliness
Bloody game
avatar

Брой мнения : 983
Местожителство : Ада
Job/hobbies : Убиване
Humor : Едно ще сее смърт. Друго ще обича. Трето на хората ще прилича.
Точки : 613

ПисанеЗаглавие: Еспада   Съб Апр 24 2010, 19:01Японско – 10 остриета;
Испанско – меч.
Eспадата представляват лично подбраните от Айзен 10 Аранкара от армията с най-висок ранг. Заедно с Канаме Тосен и Ичимару Гин, те могат да се считат и за съперници на капитаните на Готей 13, макар късната им поята в сериите. Те са главна причина за конфликтите и развитието във втората половина на Блийч.
В началото се смята, че Еспадата са от 1 до 10, но в по-развит стадии става ясно, че те всъщност са от 0 до 9.

Първа Еспада

Име: Старк
Да го кажем направо – той е висок брюнет с дълга коса, цифрата 1 татуирана на обратната страна на дланта му, водач на малката, извратена Лилинет и... е много мързелив. Често сравняван с Кьораку Шинсуй, който е повече свободномислещ, отколкото мързелив, Старк е по-скоро повече мързелив, отколкото свободномислещ.
За разлика от останалите сериозно нагласени Еспада, Старк е показан като по-комичен и светъл персонаж, като изключим липсата на всякакъв ентусиазъм от негова страна.


Втора Еспада

Име: Бараган Луйсенбарн
С визия на старец, бял мустак и коса, Бараган има студен, арогантен и горд характер. Върху лявото си око и дясната страна на брадичката, той носи два големи белега и макар стария си вид, Луйсенбарн би могъл да си съперничи по мускул с останалите Еспада.


Трета Еспада

Име: Халибел
Занпак’то: Тибурон
Висока и мургава, третата Еспада е мълчалив персонаж. Тя е руса със зелени очи, макар и те да са малкото, което се вижда от прикритото й зад бялото яке лице. Халибел говори малко, но за сметка на това – ценностни неща.
Навярно като еквивалент за това, че якето закрива половината лице на Еспадата, то свършва на сравнително завидно място, отбелязвайки фактът, че жената лесно може да стане съперница по гръдна обиколка на Матсумото Рангику.
Татуировката с номерът й се намира отлявата страна на дясната й гърда, а остатъците от холоу маската й са навярно най-непокътнатите измежду досега показаните Аранкари, заемащи целите й челюсти и простиращи се надолу до зърната.


Четвърта Еспада

Име: Улкиора Шифър
С меланхоличния си поглед, бледата кожа и татуировките, наподобяващи сълзи, под очите, Улкиора на пръв поглед ни напомня за онези самонараняващи се създания. Косата му е черна, докато очите са зелени, с резки за зеници (Voldemort?). Той е студен, мрачен, говори малко и единствената причина да заеме място под Айзен е поради интереса му в това да разбеше какво точно представляват човешките чувства.
Дупката му е разположена върху гръдната кост, а маската му заема половината глава, заемаща формата на шлем. Татуировката индикираща ранга му се намира отлявата страна на гърдите му.


Пета Еспада

Име: Нойтора Джируга
Занпак’то: Санта Тереза
Нойтора е навярно най-циничният член на Еспадата. Висок, с дълга, черна коса, око като на змия (другото му е прикрито с превръзка) и уста, знаеща повече ругатни и от тази на Гримджоу, той се бори да достигне на свой ред титлата „Крал”, готов да убива „силни или слаби или животни или бебета”, за да превърне тази мечта за реалност. С неговата жажда за битка и кръвоприлитие може да съперничи дори и на Капитанът на 11ти Отряд.
Което най-вероятно би прозвучало странно – татуировката с номер 5 се намира върху... аму, езикът му. По същия начин разбрахме и че тези индикатори не са перманетни – бе ни показано част от миналото, където номерът бе 8.
Дупката и маската са още по-странен случай. Под бялата превръзка за око – от дясната страна на челото до лявата буза се намира остатъкът от маската. На мястото на самото око е дупката, като по краищата й, излизащи от маската, има зъби.Шеста Еспада

Име: Гримджоу Джагърджак
Занпак’то: Пантера
Той е от героите, на които им е присъщ психоделичният смях и вик, навярно и поглед. Самодоволната усмивка рядко напуска лицето му, очи винаги блестящи диво.
Мъжът е със синя коса, очи, дори татуировки под очите, макар и те да са с по-тъмен нюанс. Останалата част от маската му е във формата на челюст и закрепена от дясната страна на лицето, за бузата и челюстта (интересна картинка е, когато се смее). Тялото му е мускулесто, маниерите – заканващи. Холоу дупката му се намира върху корема, а татуировката – в долната, дясна част на гърба.
Гримджоу е груб, саркастичен, хитър, прям и дори садистичен, показващ усмивка типична за психоделик всики път, когато е превъзбуден.
Оставяйки това настрана, той притежава някакъв код за чест, показан при последната му битка. Той отказва да се бие с ранения Ичиго, затова води Орихиме, карайки я да заздрави раните.


Седма Еспада

Име: Зомари Луру
Занпак’то: Брухериа
Зомари е висок, мускулест, тъмнокож Аранкар. Нито номерът, нито дупката са видими, макар остатъците от маската да са разпръснати по черера, врата и ушите му.
Зомари е силно вярващ, спокоен и образован, таещ дълбока омраза към расата Шинигами. Кои са те, че да убиват Холоуите? Никой не може да каже кой е добър или зъл, мисли си, освен самия Бог.


Осма Еспада

Име: Заел Аполо Гранц
Занпак’то: Форникарас
Измежду десетимата Еспада, Заел най-вероятно най-женствения. Розовата му коса, фино изглеждащата фигура, освободената му форма... Също така, Гранц има маниер, присъщ за царска особа. Буквално. Като ‘учен’, той възприема всичко и всички като низши. Нарочно подценява всеки, предизвиквайки всеки, само и само за да докаже, че той е „префектно създание”.
Също като Луру, местоположението на татуировката и холоу дупката са неизвестни. За сметка на това, останалата от маската му част са... ами, очила.
Братът на Гранц, на име Илфорд, бе част от Фрашоните на Гримджоу.


Девета Еспада

Име: Аарониеро Аруруери
Занпак’то: Глотонериа
През по-голямата част от времето, характерът, който 9ти Еспада показва, принадлежи на Шиба Кайен, макар и по извратен, особен начин. Не може да се каже много за истинския му характер, но най-отличителните черти са натрапчиви. Той е жесток и садистичен, обича да се гаври с опонентите си, особено тези, за които има информация от спомените на жертвите си.
Първоначало стряскащ, Аарониеро има изключително натрапчив външен вид. Когато е навън, носи издължена маска, покриваща цялата му глава. Щом я свали, той разкрива цилиндрична колба пълна с червеникава, прозрачна течност, в която се намират двете му глави. И двете са татуирани с номера „9”, и са покрити ендивидуално с части от холоу маската. Гласовете им са различни, и, макар част от едно цяло, се вижда как мислите им се разминават, виждайки как приемат по различен начин смъртта.


Десета Еспада

Име: Ями Риалго
Занпак’то: Ира
Той е едър и мургав, гологлав, с изключение на малката черна опашка. Останките от неговата холоу маска се намират на брадичката му, представлявайки челюст. Дупката се намира върху гърдите му. Числото 10 е татуирано върху лявото му рамо, макар и след освобождението на меча му, номерът на Ями да се променя на 0.
Риалго е арогантен и сигурен в уменията си. Използва груба сила независимо от опонента.

_________________
Върнете се в началото Go down
 
Еспада
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
All together :: Anime and Manga :: Bleach-
Идете на: